lørdag 30. juli 2011

Jordkjeller


Stråhattmannen har stått voldsomt på de siste ukene for å få ferdig en jordkjeller. Det er så mye folk på hytta om sommeren at de siste årene har vi hatt behov for kjøleskap både på kjøkkenet og i uthuset.


 Nå er uthuskjøleskapet sendt til en miljøstasjon, mens en ny jordkjeller skal ta seg av kaldt drikke og grønnsaker i sommerhalvåret.


Vi hadde en liten jordkjeller tidligere også, et knøttlite hull som ofte var overfylt, ikke bare av flasker, når det regnet var den ubrukelig fordi den ble fylt med vann. (Hvis noen stusser over alt ølet er forklaringen at både den gamle og den nye jordkjelleren heter "Snekkerens trøst"!)


Vi har forresten fått enda et uterom her på hytta. Masse villbringebær på hyttetomta, og dem vil jeg gjerne ha mest mulig av. Villbringebær er godteri! Stråhattmannen vil heller ha ripsbær og solbær, så bak uthuset lå det an til en real kollisjon, både mellom bærslag og ektefeller.
Men nå har stråhattmannen felt en del småtrær og snekret gjerde. Bringebær på den ene siden av gjerdet, og hagebær på den andre siden. Så nå er alle fornøyd!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar